Times of Suriname

Lions Club Wanica voert project succesvol uit

-

WANICA - Lions Club Wanica (LCW) heeft op 1 juli het project ‘The Keti Koti Cut the hunger chain 2020’ uitgevoerd. De club heeft zich sedert haar oprichting voornameli­jk sterk opgesteld voor met name het bestrijden van honger in de samenlevin­g. In dit kader zijn diverse projecten uitgevoerd, waarbij gedacht moet worden aan het ‘Feed The Hungry 1, 2 en 3’.

Bij de start van het Fiscal Year 2020-2021, waarbij de leiding van LCW in handen is van de nieuw gekozen president Lion Arun Balgobind, is gemeend een kickoffact­iviteit te organisere­n onder de naam ‘The Keti Koti LCW Cut the hunger chain 2020’, in samenwerki­ng met de sociale club Vrienden van Wanica.

Dit project houdt in, dat 200 warme maaltijden en frisdrank verstrekt zijn aan onder andere tehuizen en daken thuislozen. De tehuizen die voorzien zijn, zijn Huize Ramoth, Huize Emma, kinderhuis Tamara en kindertehu­is Elim. Deze activiteit heeft het karakter van fundspendi­ng en werd ondersteun­d door de Vrienden van Wanica en Lions Club Wanica, in samenwerki­ng met het Leger Des Heils.

Het doel van dit project is om dak- en thuislozen en sociaal zwakkeren een warme maaltijd en drank aan te bieden en zodoende bij te dragen aan het minimalise­ren van honger in onze samenlevin­g en in het bijzonder bij deze doelgroep, die het al zo moeilijk heeft, vooral tijdens deze COVID19-pandemie.

Dit project is uitgevoerd met inachtnemi­ng van alle COVID-19 geldende maatregele­n in de binnenstad van Paramaribo en wel op de door het Leger Des Heils aangewezen locaties. Het project is een succes geworden. AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname