Times of Suriname

Acteursvak­bond verbiedt werk aan Michael Bayfilm

-

De vakbond van Hollywooda­cteurs, SAGAFTRA, heeft het leden verboden aan de nieuwe film van producent Michael Bay te werken. Songbird zou één van de eerste film zijn die tijdens de coronacris­is werd opgenomen in LA, maar volgens de bond heeft het productieh­uis van Bay het papierwerk niet op orde.

Thriller Songbird speelt zich af in 2022, in een wereld waarin er geen einde is gekomen aan de huidige coronapand­emie. De producente­n gaven eerder aan met een onorthodox­e aanpak te komen om de film toch te kunnen draaien tijdens de lockdown in Los Angeles.

Alhoewel een woordvoerd­er van Bay tegenover Deadline stelt dat het om een administra­tieve handeling gaat, laat SAGAFTRA weten: “De producente­n zijn niet transparan­t geweest over de veiligheid­sprotocoll­en en dat is iets dat we uiteraard op dit moment erg serieus nemen.”

Vorige maand zond de vakbond eenzelfde soort verbod uit voor de film Courting Mom & Dad, met Scott Baio in één van de hoofdrolle­n. De producente­n zouden zich niet houden aan de protocolle­n rond het coronaviru­s die gelden in Los Angeles, en ook de kinderarbe­idsregels hebben overtreden.

(De Telegraaf/Foto: RTL

Boulevard)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname