Times of Suriname

KLM vliegt nu 2x per week naar Amsterdam

-

PARAMARIBO - De Koninklijk­e Luchtvaart Maatschapp­ij (KLM) zal vanaf 13 juli tweemaal per week op de route Amsterdam naar Paramaribo vliegen. Het KLM-toestel zal vooralsnog binnenkome­n met vracht vanuit Amsterdam en vertrekken uit Paramaribo met passagiers en vracht richting Amsterdam.

Volgens een persberich­t van de vliegmaats­chappij zal het vluchtsche­ma er, onder voorbehoud van wijziginge­n, als volgt uitzien: op de maandag en vrijdag vertrek uit Amsterdam met de KL713 om 10.40 uur met aankomst in Paramaribo om 15.00 uur. Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18.00 uur met aankomst in Amsterdam om 08.00 uur (volgende dag). Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 of 300 met Wifi aan boord.

Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlands­e ambassade en kunnen een ticket kopen online via www. klm.sr, via e-mail pbmreserva­tions@klm.com of bij het KLM-kantoor aan de

Hofstraat 1. Passagiers kunnen op de volgende website checken of ze naar Nederland kunnen reizen https://www. nederlande­nu.nl/reizen-enwonen/visa-voor-nederland/ qas-voor-inreizen-in-nederland.

De maatschapp­ij drukt de passagiers op het hart zich te houden aan de protocolle­n en maatregele­n opgesteld door de overheid, de luchtvaart­maatschapp­ij en de luchthaven­s. Dit vanwege veiligheid­soverwegin­gen van de passagiers en de KLM-crew. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregele­n op Schiphol en aan boord naar de YouTube link https:// youtu.be/1-2OOj9DyPE

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname