Times of Suriname

Bromfietse­r en auto belanden in goot

-

PARAMARIBO – Een bromfietse­r is vorige week na een aanrijding met een auto in de trens aan de Mon Plaisirweg beland. Hij vloog als gevolg van de botsing de goot in en raakte gewond. De politie verwees hem voor medische behandelin­g.

De bromfiets en een auto reden over de Mon Plaisirweg komende vanuit de richting van de Pt Paltan Tewarieweg en gaande in die van de Indira Gandhiweg. De bromfietse­r die voorreed, wilde op een gegeven moment rechts afslaan naar een inrit, maar lette niet op dat een auto achter hem aankwam. De auto reed met hoge snelheid; de bestuurder zag de bromfietse­r plotseling een rechtse bocht beschrijve­n. De chauffeur wilde een aanrijding voorkomen en ging naar de rechterzij­de. Hij reed toen de bromfiets van achteren aan.

De bromfietse­r vloog de trens in terwijl zijn bromfiets op de weg viel. De auto ramde vervolgens een betonnen schoei en kwam op zijn zij in de trens terecht. De bestuurder klauterde uit zijn wagen en kwam op de weg. Omstanders haalden de bromfietse­r uit de goot.

De politie kwam na de melding ter plekke voor onderzoek. Zij schakelde de sleepdiens­t in. De auto is uit de trens gehaald en met een sleepwagen afgevoerd. De bromfietse­r was er niet eens mee dat hij als veroorzake­r is aangemerkt.

WJ

 ??  ?? Een bromfietse­r is vorige week aan de Mon Plasirweg gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Hij vloog de goot in. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een bromfietse­r is vorige week aan de Mon Plasirweg gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Hij vloog de goot in. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname