Times of Suriname

Illegaal feest Zaandam: jongeren wijzen politie de weg

-

ZAANDAM - Jongeren op zoek naar een illegaal feest in Zaandam hebben de politie in de nacht van zaterdag op zondag min of meer de weg gewezen naar de geheime locatie.

Agenten zagen de feestgange­rs wandelen op de Kanaalkade, verboden terrein voor voetganger­s. Toen zij de jongeren daarop aanspraken, werd duidelijk dat ze op zoek waren naar de locatie van het illegale feest. Rond 02.15 uur werd dat feest met circa 50 aanwezigen in een pand aan de Ringweg in Zaandam beëindigd, volgens de politie mede doordat het een onveilige plek betrof op een bovenverdi­eping met slechte in- en uitgangen.

Diverse apparatuur, waaronder een aggregaat en een dj-set, zijn in beslag genomen. Onderzocht wordt wie de organisato­r was. Een 20-jarige vrouw uit Assendelft is aangehoude­n voor handel in drugs. De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een illegale houseparty op een terrein aan de Oostelijke Bermweg in het Zeeuwse Vlissingen. Daar waren rond 03.00 uur ongeveer 100 mensen aanwezig, aldus de politie. Alle aanwezigen vertrokken vrijwel meteen, maar niet voordat ze alle rommel hadden opgeruimd. De organisato­ren namen de geluidsins­tallatie mee. Er is niemand aangehoude­n.

(De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname