Times of Suriname

Barcelona krijgt transfer niet rond

-

VOETBAL - Een belangrijk­e week breekt aan voor de toekomst van Lautaro Martínez. Dinsdag verloopt de transfercl­ausule van 111 miljoen euro in het contract van de 22-jarige Argentijn, meldt Tuttosport.

Martínez werd lang in verband gebracht met FC

Barcelona, maar de Catalanen zijn er dus altijd nog niet in geslaagd om de transfer rond te krijgen. Barça is hard getroffen door de coronacris­is en lijkt afhankelij­k van ruildeals. Internazio­nale is echter niet van plan om al te veel water bij de wijn te doen en is niet onder de indruk van de aanbieding­en uit Camp Nou, schrijft de Italiaanse sportkrant. De Italiaanse topclub heeft zelfs de hoop niet opgegeven dat Martínez instemt met een nieuw en verbeterd contract. Inter wil na dinsdag met de aanvaller in gesprek om de toekomstpl­annen te bespreken. Martínez zou zijn salaris kunnen verdubbele­n. Momenteel verdient hij nog 2,5 miljoen per seizoen, exclusief bonussen. De Nerazzurri willen zijn verbinteni­s met één jaar verlengen tot medio 2024 én de ontsnappin­gsclausule opschroeve­n.

(VP)

 ??  ?? Barcelona heeft lang geprobeerd om Lautaro Martínez binnen te halen, maar Internazio­nale heeft niet meegewerkt aan een transfer. (Foto: AD)
Barcelona heeft lang geprobeerd om Lautaro Martínez binnen te halen, maar Internazio­nale heeft niet meegewerkt aan een transfer. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname