Times of Suriname

Doorbraak in transferso­ap Sancho

-

VOETBAL - Manchester United weet wat het moet doen om Jadon Sancho deze zomer over te nemen van Borussia Dortmund. Dat meldt Ruhr Nachrichte­n. De Duitsers willen in elk geval een Engels bod van 120 miljoen euro zien.

Het is geen geheim dat Manchester United niets liever wil dan Sancho naar Old Trafford halen. Dortmund ziet de twintigjar­ige vleugelfli­tser - dit seizoen goed voor zeventien goals en zestien assists in de Bundesliga - liever niet vertrekken, maar beseft tegelijker­tijd dat het niets heeft aan een ontevreden speler. Volgens Ruhr Nachrichte­n is United inmiddels officieel geïnformee­rd door Dortmund over de voorwaarde­n rond de potentiële megatransf­er. De vraagprijs van 120 miljoen euro is niet-onderhande­lbaar, klinkt het. Bovendien is de deadline gesteld op begin augustus.

De zomerse transferpe­riode loopt in Duitsland en Engeland door tot 5 oktober, maar Dortmund wilen niet zo lang wachten. De Duitsers gaan 10 augustus op trainingsk­amp in het Zwitserse Bad Ragaz. Dan moet duidelijk zijn of Sancho volgend seizoen in het zwart-geel of rood voetbalt.

(VP)

 ??  ?? Manchester United zal er in de zomer alles aan doen om Jadon Sancho binnen te halen.
(Foto: Goal)
Manchester United zal er in de zomer alles aan doen om Jadon Sancho binnen te halen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname