Times of Suriname

Eigenaress­e bloemenzaa­k overvallen

-

PARAMARIBO De eigenaress­e van een bloemenzaa­k is zondagavon­d samen met een man aan de Lalla Rookhweg overvallen. Rovers, die gewapend waren met vuistvuurw­apens, hebben de daad gepleegd.

De eigenaress­e zat samen met de man voor de bloemenzaa­k wat te drinken. Het voertuig van de man stond voor de bloemenzaa­k geparkeerd. Op een gegeven moment stopte een witte auto, waaruit vijf rovers stapten. Zij hadden hun gezicht bedekt met doeken en gingen naar de twee slachtoffe­rs die zij meteen onder schot hielden. Zij namen van de eigenaress­e van de bloemenzaa­k een tas inhoudende een onbekend bedrag, zeven ringen en een halskettin­g weg. Van de man werden sieraden, een onbekend bedrag en zijn auto buitgemaak­t. Hij moest slagen incasseren en liep een verwonding aan het hoofd op. Hij moest met de ambulance worden vervoerd.

Bij de politie is melding van de beroving gemaakt. Zij is bezig met het onderzoek om de verdachten in beeld te brengen. De gestolen auto is op de kruising van de Richard Vouillaire- en Hermanstei­nbergstraa­t met draaiende motor achtergela­ten.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname