Times of Suriname

Real Madrid laat Rodriguez vertrekken

-

VOETBAL - Real Madrid maakt zich stilaan op voor het kampioenen­feest in Spanje. De Madrilenen tellen vier punten voorsprong op eerste achtervolg­er Barcelona, en met nog vier wedstrijde­n te gaan lijkt de titel een (kleine) zekerheid. Tijdens de zomermerca­to willen de

Spanjaarde­n hun overvolle spelersker­n gevoelig afslanken.

Niemand minder dan James Rodriguez zal Real Madrid deze zomer verlaten. De Colombiaan­se middenveld­er werd vijf seizoenen geleden nog voor 80 miljoen euro richting Bernabéu gehaald, maar schopte het nooit tot sterkhoude­r. Ook de uitleenbeu­rten aan Bayern München verliepen in het verleden zonder succes, en dit seizoen kwam de Colombiaan amper 8 keer in actie voor De Koninklijk­e.

De vraagprijs van Real Madrid voor James Rodriguez wekt heel wat vragen op in de Spaanse pers. Zo meldt Marca dat de Madrilenen amper 20 miljoen euro vragen voor de 28-jarige Colombiaan. Het contract van Rodriguez loopt namelijk af in januari, dus wil men bij Real Madrid toch nog ‘iets’ terugverdi­enen van het torenhoge bedrag dat het in 2015 neertelde. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname