Times of Suriname

Transvaal brengt Peak Performanc­e sportkledi­ng op de markt

-

VOETBAL – NV Handelmaat­schappij Transvaal maakt bekend dat zij een overeenkom­st van vijf jaar heeft gesloten met het Scandinavi­sch merk Peak Performanc­e. Peak Suriname is met trots de eerste in Zuid-Amerika die de brand, nationaal, regionaal en internatio­naal verder zal promoten.

“Wij willen los van een betaalbaar product ook iets op de markt brengen dat van goede kwaliteit is”, zegt directeur Anand Pherai van Transvaal. De topman geeft verder aan dat handelmaat­schappij Transvaal de vereniging­en in Suriname wil voorzien van dit merk. “In Suriname speelt Inter Moengo Tapoe al in Peak. Nu hebben ook Notch en Papatam al hun bestelling geplaatst. Wij gaan nu kijken om de lidbonden teams zover te krijgen en andere organisati­es. Zo spelen de teams van de Surinaamse Basketbal Associatie al in Peak tenue, maar alleen haalden ze hun spullen wel van Europa. Nu gaan wij hen hiervan voorzien.” Tot slot gaf Pherai aan dat het komend seizoen alle teams van Transvaal in Peak tenue gaan spelen en ook zullen de spelers van de Rudisa scholencom­petitie worden voorzien van een Peak set. “De Rudisa scholencom­petitie zou binnenkort van start gaan, maar door het COVID19-virus is dit toernooi verschuift naar een later tijdstip.”

Peak Performanc­e is een bekend Scandinavi­sch merk als het gaat om sportkledi­ng. De nadruk ligt op functionel­e kleding die gedragen kan worden tijdens alle mogelijke gelegenhed­en. Bovendien wordt elk item van hoogwaardi­ge en technische materialen gemaakt in een clean en strak design, gemixt met een vleugje street wear. Tegenwoord­ig richt Peak zich ook op meerdere sporten, onder andere joggen, volleybal tennis enz. Peak is aan het uitbreiden richting Amerika, Europa, Australië en delen van Azië met meer dan 5000 winkels; het wil binnen twee jaar nog 1500 winkels openen. Peak heeft veel fabrieken in Azië, met 600 werknemers en meer dan 6000 fabrieksme­dewerkers. Het wil het aantal fabrieksme­dewerkers uitbreiden naar 12 duizend binnen vijf jaar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname