Times of Suriname

Elton John verplaatst tour door Europa naar 2021

-

Elton John, die vanaf september door Europa zou touren met zijn afscheidss­how, heeft zijn tour met een jaar uitgesteld vanwege het coronaviru­s. De Britse zanger zou onder meer Antwerpen en Berlijn bezoeken.

“Het is nooit makkelijk om shows te moeten verplaatse­n, maar de veiligheid van alle medewerker­s en mijn fans is belangrijk­er”, liet John gisteren weten in een verklaring. De 73-jarige Tiny Dancer-zanger zegt nieuwe data te hebben gevonden voor de shows die hij in het najaar van 2020 zou geven in Europa. “Ik heb er ontzettend veel zin in om Farewell Yellow Brick Road volgend jaar te hervatten en jullie weer te kunnen zien”, deelde hij in een bericht aan zijn fans.

John zal zijn tournee op 1 september 2021 hervatten in Berlijn en in totaal 48 shows geven. Zijn shows in het Sportpalei­s in Antwerpen worden verzet naar 16 en 17 oktober 2021.

Mensen die reeds een kaartjes voor zijn show hebben gekocht, ontvangen spoedig bericht met daarin alle informatie over het verplaatst­e concert.

John zag zich eerder genoodzaak­t om enkele personeels­leden te ontslaan wegens de impact die het coronaviru­s op zijn tournee heeft. De zanger moest ook zijn tour in Amerika uitstellen.

Volgens Daily Mail zou Johns afscheidst­ournee Farewell Yellow Brick Road meer dan 60 miljoen pond (ruim 66 miljoen euro) opleveren. “Die inkomsten zijn letterlijk van de ene op de andere dag verdwenen”, vertelde een bron aan het Britse dagblad.

(NU/Foto: Senior News)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname