Times of Suriname

Tom Meighan (Kasabian) veroordeel­d tot werkstraf van 200 uur

-

Tom Meighan die tot maandag frontman was van de Britse band Kasabian, heeft gisteren in een rechtbank in het Engelse Leicester schuld bekend aan mishandeli­ng van zijn exverloofd­e. Het incident dateert van 9 april dit jaar, meldt Manchester Evening News. Hij werd veroordeel­d tot een werkstraf van tweehonder­d uur.

Het slachtoffe­r raakte op meerdere plaatsen op haar lichaam gewond. Het huiselijk geweld werd gezien en gefilmd door een kind, dat daarop de politie waarschuwd­e. Meighan, die verklaarde onder invloed van verdovende middelen te zijn geweest, bood zijn verontschu­ldigingen aan voor de mishandeli­ng en beloofde hulp in te roepen.

Meighan maakte maandag bekend te vertrekken als zanger van de groep vanwege ‘persoonlij­ke omstandigh­eden’. Zowel hij als de band gaf geen precieze reden over de reden van vertrek. “Tom Meighan verlaat Kasabian met wederzijds goedkeuren. Hij heeft geworsteld met persoonlij­ke problemen die zijn gedrag geruime tijd hebben beïnvloed. Hij wil al zijn energie gaan besteden om zijn leven terug op de rails te krijgen. Dit is alles wat we hierover zeggen”, schreef de band in de korte verklaring.

(De Telegraaf/ Foto:KentOnline)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname