Times of Suriname

Bentley maakt optioneel vierzitter van Flying Spur

-

Het was al niet bepaald een karige bedoening op de achterbank van de Flying Spur, maar Bentley weet de luxe alsnog naar een hoger niveau te tillen. In de ‘standaard’ Flying Spur nemen de achterste passagiers plaats op een soort van achterbank. Hoewel de twee buitenste zitplekken van die ‘bank’ overduidel­ijk van een luxer niveau zijn dan het middelste stuk tussen de zitplekken, kan het volgens Bentley nog net een tandje chiquer. In de vernieuwde prijslijst staat een nieuwe optie waardoor de Flying Spur een volwaardig­e vierzitter wordt.

De achterbank maakt in dat geval plaats voor twee losse stoelen met een brede middenarms­teun daartussen. Deze middenarms­teun wordt (uiteraard) met de meest chique materialen afgewerkt en verstopt verder nog wat nieuwe technische snufjes, zoals extra USBpoorten en een 5-inch bedienings­paneel voor diverse instelling­en. Het is daarbij mogelijk om de middenarms­teun elektrisch te verwarmen. Wie deze optie overigens aanvinkt, krijgt van Bentley ook elektrisch te openen en sluiten picknickta­fels die aan de achterkant van de voorste stoelen worden bevestigd.

Hoeveel het geintje mag kosten wordt niet bekendgema­akt. Verder vult Bentley het kleurenpal­let met drie nieuwe kleuren aan waardoor het totaal op 62 kleuren uitkomt. Ook een set nieuwe wielen en andere afwerkmate­rialen voor het interieur worden aan de optielijst toegevoegd.

(AutoWeek)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname