Times of Suriname

Dronken autobestuu­rder rijdt elektricit­eitsmast aan

-

PARAMARIBO – Een autobestuu­rder die onder invloed van alcohol verkeerde, heeft dinsdag rond 22.25 uur een elektricit­eitsmast aangereden aan de Pt Paltan Tewarieweg. Hij liep geen letsel op.

De auto reed over de Pt Paltan Tewarieweg komende vanuit de richting van de Sitalweg en gaande in die van de Tjon A Kietweg. Ter hoogte van een pompstatio­n verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde een elektricit­eitsmast. Hij reed vermoedeli­jk op de linkerberm, toen hij de mast aanreed. De auto kwam na het verkeerson­geluk tot stilstand op de weg. De bestuurder die voor een bewakingsb­edrijf werkt, was zodanig onder invloed van alcohol dat hij met veel moeite uit zijn auto kwam.

Hij kon niet op zijn benen staan en moest tegen zijn voertuig aanleunen. Hij kon zijn mondkapje ook niet goed plaatsen. De politie heeft hem overgebrac­ht naar het politiebur­eau. Zijn rijbewijs is ingevorder­d. De auto had schade aan de linkervoor­zijde en het wiel. Deze was niet in een rijbare toestand en moest met de sleepwagen worden afgevoerd. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor herkeuring.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname