Times of Suriname

Demi Lovato kreeg watermeloe­n met vetvrije slagroom voor verjaardag

-

Demi Lovato heeft uit de school geklapt over haar tijd toen ze werkte voor Disney. In een interview met Bustle vertelt de zangeres dat de eetstoorni­s waar ze in haar tijd als tienerster mee kampte als normaal werd gezien.

“Er was een moment waarop ik om me heen keek en dacht ‘wow, dit is zo angstaanja­gend normaal”, vertelt Demi. Als voorbeeld geeft ze het cadeautje dat ze ooit eens voor haar verjaardag kreeg. “Watermeloe­n met vetvrije slagroom”, in plaats van een normale verjaardag­staart.

Het was een van de worsteling­en waar Demi in haar tijd bij Disney mee kampte. Nadat ze in 2010 naar een revalidati­ecentrum moest, omdat ze zich door haar eetstoorni­s niet goed voelde en één van haar achtergron­ddansers had geslagen, wilde Demi niet meer terugkeren naar Disney Channel uit angst dat ze haar verhaal niet mocht delen met de wereld.

“Ik had de keuze om te praten over mijn worsteling­en en anderen ermee te helpen of gewoon mijn mond te houden en terug naar Disney Channel te gaan. Het voelde niet authentiek, dus ik koos ervoor om mijn verhaal te delen.”

(De Telegraaf/Foto: Los Angels Times)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname