Times of Suriname

Laatste beelden 33-jarige Glee-actrice Naya Rivera: ‘Misschien vinden we lichaam nooit’

-

De politie van Californië stopt de zoektocht naar actrice Naya Rivera. De 33-jarige Glee-ster kwam niet meer boven nadat zij met een boottocht met haar zoon in het water was beland. De politie zoekt wel door naar haar lichaam, maar gaat er niet meer van uit dat zij nog in leven is. De politie hoopt haar lichaam te vinden en naar haar familie te kunnen brengen. Op camerabeel­den die door de Ventura County Sheriff’s Office online zijn gezet, is te zien hoe Naya Rivera samen met haar zoontje Josey aankomt bij Lake Piru, waar de twee samen in een huurboot een tochtje gingen maken.

Op de beelden is te zien hoe Rivera komt aanrijden, parkeert en vervolgens met haar zoontje en een tas met spullen richting de steiger loopt. Even later is te zien hoe de boot wegvaart en het uitgestrek­te meer op gaat. Naya en Josey zouden woensdagmi­ddag rond 13:00 uur zijn vertrokken, waarna de Glee-actrice ging zwemmen in het meer. Terwijl haar zoon nog op de boot zat, in zijn zwemvestje, keerde Naya niet meer terug. Het jongetje werd later slapend aangetroff­en toen voorbijgan­gers in een andere boot hem zagen liggen. Hierop alarmeerde­n ze direct de politie. Ryan Dorsey, de vader van de 4-jarige Josey heeft zich inmiddels over de kleine ontfermd. Dorsey, met wie

Rivera 4 jaar getrouwd was, spoedde zich zo snel mogelijk naar het meer waar Naya verdwenen is.

Volgens de politie maakt het jongetje het naar omstandigh­eden goed en is hij in goede handen. Naya en Ryan deelden de voogdij over Josey en kwamen bij hun scheiding overeen geen alimentati­e van elkaar te willen hebben. De relatie tussen de twee was een tumultueuz­e. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindeli­jk zagen ze daar vanaf, om vervolgens in 2018 alsnog de stekker eruit te trekken.

(De Telegraaf/Foto: Entertainm­ent Tonight)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname