Times of Suriname

Robert DeNiro voor de rechter om creditcard­limiet

-

zal draaien om de kippen

Rocky en Ginger, die inmiddels leven in een mensvrije omgeving. Toch is er een nieuw gevaar dat dreigt en ze moeten hun vrijheid riskeren om zichzelf te beschermen.

De film bracht meer dan 161 miljoen pond (ruim 177 miljoen euro) op. De Nederlands­e stemmen werden ingesproke­n door onder anderen Katja Schuurman en Huub van der Lubbe. Het is nog niet bekend of ook zij te horen zijn in de Nederlands­e versie van het tweede deel. (NU/Foto: Great Britain News)

Robert DeNiro verkeert naar eigen zeggen in financieel zwaar weer en dat heeft gevolgen voor de creditcard­limiet van zijn ex-vrouw Grace Hightower. Het geschil leidde tot een rechtszaak in New York, waarbij de Oscarwinna­ar via Skype verscheen.De advocaten van Hightower menen dat het onterecht is dat DeNiro zijn ex in plaats van USD 100.000 per maand sinds de coronacris­is ‘maar’ USD 50.000 te besteden geeft. Ook mogen Grace, en de twee kinderen die ze delen, momenteel niet in het ‘upstate New York’ huis verblijven vanwege de pandemie, omdat DeNiro daar zit.

DeNiro’s advocaten hebben een goede verklaring voor het gebeuren: de Nobu restaurant­s en het Greenwich hotel, waarvan de acteur aandeelhou­der is, hebben zwaar verlies geleden de afgelopen maanden. Het zou om een aantal misgelopen miljoenen gaan, waardoor DeNiro genoodzaak­t was de creditcard­limiet van zijn ex te halveren.

“Het geld dat hij verdiend heeft met

is al uitbetaald, dus hij mag blij zijn als hij dit jaar en volgend jaar iets van USD 2,5 miljoen mag bijschrijv­en.” Volgens het juridische team van Hightower is dat klinkklare onzin. “Een man wiens vermogen geschat wordt op USD 500 miljoen en die daar jaarlijks nog eens 30 miljoen bovenop krijgt, zou nu ineens maar USD 50.000 per maand aan krediet kunnen geven?”

De rechter stemde ermee in dat USD 50.000 voor Hightower en de kinderen meer dan genoeg is om van rond te komen. Wel moet DeNiro zijn ex USD 75.000 extra betalen zodat ze een zomerhuis kan uitzoeken waar ze met de kinderen kan verblijven. (De Telegraaf/Foto: Page

 ??  ?? Deadline
Six)
The Irishman
Deadline Six) The Irishman
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname