Times of Suriname

Auto ramt boom en belandt in kanaal

-

PARAMARIBO – Een auto heeft zondagocht­end een boom geramd en is vervolgens in het kanaal beland van de Magentakan­aalweg. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De auto reed over de Magentakan­aalweg komende vanuit de richting van de Welgedacht B-weg en gaande in die van de Welgedacht C-weg.

Ter hoogte van een pompstatio­n verloor de bestuurder de macht over het stuur. Volgens hem kwam een auto op zijn rijhelft en is hij daarom uitgeweken. Zijn voertuig draaide op de weg en ramde een boom. Daarna kwam de wagen in het kanaal terecht. Hij wist zelf uit de auto te komen, maar zijn voertuig is met een kraanwagen verwijderd. Het voertuig had grote schade en moest met de sleepwagen worden geborgen. WJ

 ??  ?? Deze auto heeft zondagocht­end een boom geramd aan de Magentakan­aalweg. Daarna kwam het voertuig in het kanaal terecht. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze auto heeft zondagocht­end een boom geramd aan de Magentakan­aalweg. Daarna kwam het voertuig in het kanaal terecht. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname