Times of Suriname

“Ik heb er echt spijt van”

-

PARAMARIBO - “Ik heb er echt spijt van. Ik weet dat ik in de fout ben geweest”, voerde Ronald L vorige week in zijn laatste woord aan. De vader van tien kinderen vroeg een kans, omdat hij als mens gezwicht is voor de verleiding. Tegen hem is al tweeënhalf jaar celstraf geëist voor het

advertenti­e uitvoeren van drugs. Officier van justitie Shanta Mahadew eiste verder een boete van SRD 3000, te vervangen door drie maanden hechtenis.

Zij vroeg om de in beslag genomen drugs te onttrekken aan het verkeer en voorts teruggave van een mobiele telefoon en paspoort.

Ronald L was op de Johan Adolf Pengelluch­thaven waar zijn koffer in de vertrekhal werd gescand. Tijdens het scannen stuitte de politie op onregelmat­igheden in twee pakketten gewikkeld in cadeaupapi­er. Volgens de verdachte ontving hij de pakketten van een kennis. Toen het cadeaupapi­er werd verwijderd, bleken die verder te zijn verpakt met een zwart plakband. In die pakketten zaten er cocaïne; in een van ze was er 1580 gram en in het andere 1560 gram. Ronald L heeft toegegeven dat hij de drugs zou uitvoeren.

Op 17 augustus doet de rechter uitspraak. WJ

advertenti­e

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname