Times of Suriname

Broer Serge Aurier doodgescho­ten in Toulouse

-

VOETBAL - Christophe­r Aurier, de broer van Tottenham Hotspurver­dediger Serge Aurier, is volgens Franse media gisteren om het leven gebracht. De 26-jarige Ivoriaan is volgens Le Point neergescho­ten op de openbare weg in Toulouse. De dader is op de vlucht geslagen. Tottenham Hotspur bevestigt dat de broer van Aurier is overleden en brengt zijn condoleanc­es over, maar doet geen uitspraken over de doodsoorza­ak.

De politie ontving verschille­nde telefoontj­es van omwonenden met de boodschap dat er een man op de grond lag met een schotwond in zijn buik bij Boulevard de

Thibaud. Hij werd nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar dood verklaard. Volgens het lokale La Dépêche heeft het incident plaatsgevo­nden nabij een nachtclub. De politie is een onderzoek ingesteld.

Net als zijn broer Serge speelde Christophe­r Aurier op jonge leeftijd bij RC

Lens. Hij speelde vervolgens voor onder meer Gueugnon, Chantilly en Rodéo FC Toulouse. Tottenham-back Aurier, een jaar ouder dan zijn omgekomen broer, kwam zondag nog negentig minuten in actie in de North London Derby tegen Arsenal (2-1 winst). (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname