Times of Suriname

Suárez legt schuld niet bij VAR

-

VOETBAL- Luis Suárez is teleurgest­eld over het verloop van La Liga na de herstart. De spits van FC Barcelona zegt dat zij het zelf uit handen hebben gegeven en dat de VAR daar niets mee te maken heeft. De focus ligt nu op het winnen van de Champions League.

„We moeten kritisch naar onszelf kijken”, zegt Suárez tegen El Mundo Deportivo. „Wij hebben de titel uit onze handen laten glippen. Dat ligt volledig aan ons en we zijn niet op zoek naar een ander excuus.” In tegenstell­ing tot zijn ploeggenoo­t Gerard Pique en clubpresid­ent Josep Bartomeu legt Suárez niet de schuld bij de VAR. „De ploegen waar Real tegen speelde zijn benadeeld, niet wij. Dat mag ook geen excuus zijn. Het is beter voor ons om zelfkritis­ch te zijn en de realiteit onder ogen te zien.”

Real Madrid kan zich donderdag tot kampioen van Spanje kronen als het thuis wint van Villareal. Zelfs als De Koninklijk­e verliest, dan kan het in de volgende wedstrijd uit tegen Leganes alsnog de titel pakken. Hoe dan ook heeft Real genoeg aan twee punten

De kansen lijken nihil dat Barcelona alsnog met het kampioensc­hap aan de haal gaat, maar dat is voor Suárez geen reden om er met de pet naar te gooien. „Voor de trots van Barcelona moeten we de twee resterende wedstrijde­n van het seizoen gewoon winnen. Daarna kunnen wij ons focussen op de Champions League, want die kunnen wij nog altijd pakken.”

(De Telegraaf)

 ??  ?? Luis Suárez is teleurgest­eld over het verloop van La Liga na de herstart. De spits zegt dat zij het zelf uit handen hebben gegeven en dat de VAR daar niets mee te maken heeft. (Foto: Goal)
Luis Suárez is teleurgest­eld over het verloop van La Liga na de herstart. De spits zegt dat zij het zelf uit handen hebben gegeven en dat de VAR daar niets mee te maken heeft. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname