Times of Suriname

Bestuursam­btenaren Wanica-Noordwest bevorderd

-

WANICA - Districtsc­ommissaris Wedprekash Joeloemsin­gh heeft gisteren zestien bestuursam­btenaren bevorderd in een naast hogere rang. Het gaat om een assistant-bestuursop­zichter, vier onderbestu­ursopzicht­ers, vijf bestuursop­zichters, drie adjunct- districtss­ecretariss­en en drie districtss­ecretariss­en. De burgervade­r sprak de bestuursam­btenaren toe en vroeg ze om hun werk naar eer en geweten te doen.

Hij drukte ze op het hart om te blijven leren en hun verantwoor­delijkheid op zich te nemen. Kantoorhoo­fd van het districtsc­ommissaria­at Wanica-Noordwest zei aan de bestuursam­btenaren het werk als een uitdaging te zien. Belangrijk is om correct te werken, loyaal te zijn en respect te hebben voor elkaar. Voor het districtsc­ommissaria­at betekent dit dat er meer kader is. Zij zullen ingezet worden in alle ressorten om

Advertenti­e de gemeenscha­p te dienen. Faizel Abdoel, die bevorderd is tot districtss­ecretaris, ziet dit als een uitdaging. Hij zal zich inzetten voor de gemeenscha­p. Manuella Fernandes heeft haar intrede gedaan bij de Bestuursdi­enst als onderbestu­ursopzicht­er. Zij is gemotiveer­d en zegt dat zij zich zal inzetten voor de Bestuursdi­enst.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname