Times of Suriname

Real Madrid wil voor 120 miljoen bezem door selectie halen

-

VOETBAL - Real Madrid verkocht onlangs Achraf Hakimi voor veertig miljoen euro aan Internazio­nale, terwijl Javi Sánchez voor drie miljoen euro overstapte naar Real Valladolid. Volgens Marca staan er nog vier spelers op de nominatie om het Santiago Bernabéu deze zomer te verlaten. De leiding van Real wil naar verluidt in totaal circa 120 miljoen euro overhouden aan uitgaande transfers, zo klinkt het. De Koninklijk­e zoekt voorts naar een geschikte oplossing voor Dani Ceballos, dit seizoen als huurling actief voor Arsenal. Volgens bovengenoe­mde krant wil Real minstens 25 miljoen euro overhouden aan een eventuele tussentijd­se transfer van de Spaanse middenveld­er, die onder trainer Zinédine Zidane geen uitzicht lijkt te hebben op een vaste plaats op het middenveld. Valencia en Real Betis houden de situatie rondom Ceballos nauwletten­d in de gaten.

Jesús Vallejo mag volgens Marca van Real ook uitzien naar een andere werkgever. De centrale verdediger, die in het verleden een seizoen op huurbasis speelde voor Eintracht Frankfurt, staat op de lijstjes van verschille­nde Bundesliga-clubs. Aanvaller Jorge de Frutos, deze jaargang verhuurd aan Rayo Vallecano, moet Real minstens tien miljoen euro opleveren, met Real Betis en Celta de Vigo als belangstel­lenden. De aan Real Mallorca uitgeleend­e Takefusa Kubo wordt ook door de nodige clubs gevolgd, al wil de clubleidin­g pas na afloop van het seizoen een definitief besluit nemen over de toekomst van de ‘Japanse Messi’, zoals zijn bijnaam luidt.

Bij de koploper in Laliga leeft de hoop dat de verkoop van verschille­nde spelers goed is voor ruim 120 miljoen euro. Er is onvrede over het feit dat er maar liefst 38 contractsp­elers rondlopen bij Real, waardoor er wordt overgegaan tot verkoop van een aantal spelers. Met de opbrengst van de uitgaande transfers wil de Spaanse grootmacht ondanks de coronacris­is zakendoen op de transferma­rkt. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname