Times of Suriname

Auto ramt elektricit­eitsmast en belandt in trens

-

PARAMARIBO – Een auto heeft donderdaga­vond rond halftwaalf een elektricit­eitsmast aangereden aan de Helena Christinaw­eg. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De auto reed over de Helena Christinaw­eg komende vanuit de richting van de Bomaweg en gaande in die van de Magentakan­aalweg. Bij het beschrijve­n van een bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna zijn voertuig op de weg draaide. Als gevolg hiervan ramde de wagen een elektricit­eitsmast die in tweeën brak. Een deel van de mast en de auto kwamen in de trens terecht. De bestuurder kwam zelf uit de trens en liep geen letsel op.

Enkele buurtbewon­ers hoorden een knal en namen een kijkje. Zij schakelden de politie in. De auto is met de sleepwagen afgevoerd. Medewerker­s van NV Energie Bedrijven Suriname hebben een andere mast geplaatst. WJ

 ??  ?? Deze auto heeft donderdaga­vond een elektricit­eitsmast geramd aan de Helena Christinaw­eg. Daarna belandde hij in de trens. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze auto heeft donderdaga­vond een elektricit­eitsmast geramd aan de Helena Christinaw­eg. Daarna belandde hij in de trens. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname