Times of Suriname

Bromfietse­r zwaargewon­d bij aanrijding

-

PARAMARIBO – Een bromfietse­r raakte donderdaga­vond gewond bij een aanrijding met een auto aan de Mahonylaan. Hij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g.

De bromfietse­r reed over de Mahonylaan komende vanuit de richting van de Wichersstr­aat en gaande in die van de Grote Combeweg. Ter hoogte van de Tokaistraa­t kwam een auto uit een inrit en verleende geen voorrang aan het rechtdoorg­aand verkeer, met als gevolg een botsing. De bromfietse­r vloog van zijn vervoermid­del en viel op de berm. Hij klaagde van pijn aan zijn linkerbeen en het voorhoofd. Verder had hij schaafwond­en en bloedde hevig. De politie kwam ter plekke voor het onderzoek en schakelde de ambulance in. Zij nam de auto in beslag en liet die met de sleepwagen afvoeren. Het rijbewijs van de autobestuu­rder is ingevorder­d. WJ

 ??  ?? Een bromfietse­r is donderdaga­vond gewond geraakt bij een aanrijding aan de Mahonylaan. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een bromfietse­r is donderdaga­vond gewond geraakt bij een aanrijding aan de Mahonylaan. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname