Times of Suriname

Arsenal wil profiteren van financiële situatie bij Real

-

VOETBAL - Na de titelvieri­ng van Real Madrid kondigde voorzitter Florentino Pérez het einde aan van het Galacticos-tijdperk. Grote investerin­gen, zoals de voorbije jaren wel meer werden gedaan, zullen uitzonderl­ijk worden. Eerst zal er flink verkocht moeten worden vooraleer Pérez nog fraaie transfers wil binnenhale­n.

Door tal van overbodige spelers te verkopen, denk maar aan James Rodriguez en Gareth Bale, wordt de clubkas weer gespijsd en kan Pérez daarna terug denken om de ploeg flink te versterken. Al is het maar de vraag welke clubs bereid zijn om te investeren in het duo, dat al geruime tijd afgeschrev­en is in Madrid. Misschien kunnen er wel extra inkomsten komen via de verkoop van het grote talent Dani Ceballos, die de laatste maanden een grote indruk naliet op huurbasis bij Arsenal. Volgens The Mirror hopen The Gunners dat Real Madrid, gezien hun financiële mindere situatie, zich flexibel zullen opstellen in de onderhande­lingen om de middenveld­er definitief naar de club te halen. Onder voormalig Arsenal-coach Unai Emery kon Ceballos niet overtuigen, maar huidige trainer Mikael Arteta is wél wild van zijn landgenoot. Volgens de krant hoopt Arsenal om Ceballos te kunnen aanwerven voor een transferso­m van iets meer dan 20 miljoen euro. Dat kapitaal zou welkom zijn bij Real Madrid, dat niet meteen rekenent op de diensten van de beloftevol­le Ceballos. (VN)

 ??  ?? Arsenal wil Dani Ceballos definitief overnemen van Real Madrid. De Engelse club hoopt dat Real Madrid zich soepel opstelt bij de onderhande­lingen van de transfer. (Foto: AD)
Arsenal wil Dani Ceballos definitief overnemen van Real Madrid. De Engelse club hoopt dat Real Madrid zich soepel opstelt bij de onderhande­lingen van de transfer. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname