Times of Suriname

Spullen bij aanrijding buitgemaak­t

-

PARAMARIBO - Bij een aanrijding zijn USD 40, SRD 100, mobiele telefoon, autosleute­l en andere goederen buitgemaak­t. Hiervan heeft de benadeelde aangifte gedaan.

De aangeefste­r verklaarde dat zij samen met haar vriend naar een winkel aan de Slangenhou­tstraat ging. Nadat ze inkopen hadden gedaan wilden zij wegrijden. Bij het achteruitr­ijden, reed haar vriend ongelukkig­erwijs een andere auto aan die voor de winkel stond geparkeerd.

Omstanders attendeerd­en hen op de aanrijding. De vrouw en haar vriend stapten toen uit de wagen. Haar vriend sprak met de andere bestuurder om de zaak onderling af te handelen. Enkele omstanders probeerden zich te bemoeien met de zaak. Een van hen nam de autosleute­l weg uit het voertuig van de aangeefste­r. Een andere man griste het geld uit handen van haar vriend. De vriend had zijn telefoon in zijn hand, maar die kwam te vallen. Een omstander pakte het toestel en vluchtte daarmee weg. De vrouw zag de diefstal plaatsvind­en. Haar vriend rende achter een van de dieven aan, maar keerde nadien terug.

De politie werd ingeschake­ld en ging naar de plaats voor onderzoek.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname