Times of Suriname

Schutter en vriend aangehoude­n

-

PARAMARIBO – Een man die schoten zou hebben gelost om een ander te bedreigen, is in het weekend aangehoude­n. Zijn vriend is ook opgepakt. Beide mannen zouden een ander hebben bedreigd met een vuistvuurw­apen en een mes. De wapens zijn echter niet aangetroff­en.

De aangever verklaarde dat hij bij zijn broer aan de Richard Vouillaire­straat logeert. De twee verdachten kwamen op het adres en bedreigden hem met de dood. Een van hen haalde een vuistvuurw­apen tevoorschi­jn waarmee hij een schot loste in de lucht en daarna op de grond. Er zijn echter geen hulzen op de plaats aangetroff­en. De vriend van de schutter had een mes bij zich waarmee hij de aangever heeft bedreigd. Hij werd als eerste opgepakt en de schutter daarna aan de Commissari­sweg.

Het gaat om een vete tussen de aangever en de schutter omtrent een vrouw. De aangever heeft een relatie met de ex-vriendin van de schutter wat de reden zou zijn dat hij wordt bedreigd.

De witte auto waarin de schutter zich verplaatst­e, werd in beslag genomen en met de sleepwagen vervoerd naar het politiebur­eau.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname