Times of Suriname

Feyenoord verwijst recordbod naar prullenbak

-

VOETBAL - Er is heel veel belangstel­ling voor Marcos Senesi. Zondagavon­d werd bekend dat Feyenoord reeds drie ‘miljoenenb­iedingen’ heeft afgewezen op de 23-jarige centrumver­dediger. Een van die aanbieding­en bedroeg 22 miljoen euro, waarmee Senesi nu al de duurst verkochte speler in de clubhistor­ie van de Rotterdamm­ers had kunnen zijn.

Voorlopig is Dirk Kuyt nog de duurste verkochte speler in de clubhistor­ie van Feyenoord. Liverpool telde in 2006 achttien miljoen euro neer voor Kuyt. Hij wordt gevolgd door Rick Karsdorp (voor zestien miljoen naar AS Roma), Terence Kongolo (voor vijftien miljoen naar AS Monaco) en Jordy Clasie (voor vijftien miljoen naar Southampto­n). Feyenoord had dit record nu kunnen breken, maar een bod van 22 miljoen van een niet nader genoemde club op Senesi werd afgewezen. De Rotterdamm­ers verlangen ‘vele miljoenen meer’ om tot een eventuele overeenkom­st over Senesi te komen. Feyenoord Transferma­rkt noemt geen concrete belangstel­lenden, maar stelt wel dat er interesse vanuit onder meer LaLiga bestaat. De naam van Senesi werd de afgelopen weken meer dan eens gelinkt aan Sevilla. Jack van Gelder zei twee weken geleden in het programma Rondo van Ziggo Sport dat Sevilla zestien tot twintig miljoen zou gaat neerleggen voor de Argentijns­e verdediger.

“Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten”, zei technisch directeur Frank Arnesen zondag in gesprek met RTV Rijnmond over de vermeende belangstel­ling van Sevilla. Senesi werd pas een jaar geleden door Feyenoord overgenome­n van San Lorenzo, dat zeven miljoen ontving vanuit Rotterdam. De verdediger was in zijn eerste seizoen in dienst van Feyenoord goed voor 25 officiële wedstrijde­n. (De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname