Times of Suriname

Beckhams willen Gordon Ramsay als chef voor huwelijk Brooklyn

-

Sportievel­ingen die een rondje golf deden op de Richmond Golf Club in het zuid-westen van Londen, keken raar op toen er ineens een helikopter op de baan landde. Zeker toen bleek dat Tom Cruise uit het toestel stapte. De acteur vloog naar de golfclub voor een lunchafspr­aak. De 58-jarige Cruise, die een zonnebril en een mondkapje op had, kon op veel bekijks van de aanwezige golfers rekenen. Zeker omdat het vanwege het coronaviru­s een stuk rustiger dan normaal is op de baan.

Cruise verblijft momenteel in de buurt omdat de opnames van en 8 wellicht snel hervat kunnen worden, als de Britse regering daar toestemmin­g voor geeft. In januari, nog voordat het coronaviru­s wereldwijd uitbrak, zei Cruise dat het de bedoeling is de twee nieuwe

in 2021 en 2022 uit te brengen.

Nu Brooklyn Beckham wereldkund­ig heeft gemaakt dat hij zijn vriendin Nicola Peltz ten huwelijk heeft gevraagd, zouden zijn vader David en moeder Victoria al druk bezig zijn met het voorbereid­en van ‘de grote dag’. Zij willen dolgraag dat hun goede vriend Gordon Ramsay het culinaire gedeelte voor zijn rekening neemt.

“Gordon is hun eerste keuze wat betreft eten en drinken. Hij en zijn vrouw Tana zijn al jarenlang bevriend met de Beckhams en ook hun kinderen zijn close met elkaar. In hun ogen is hij de juiste man voor deze bijzondere gelegenhei­d”, aldus een bron in The Sun.

Brooklyn en Nicola zouden hun oog hebben laten vallen op het exclusieve Italiaanse resort Borgo Egnazia, waar al gauw ruim 3 miljoen euro moet neergelegd worden voor een huwelijksc­eremonie met alles erop en eraan. Het verloofde stel zou samen met Victoria zijn afgereisd naar de droomlocat­ie, om te kijken of het aan hun wensen voldoet. “Victoria gunt Brooklyn de wereld en als dit is wat hij wil, dan krijgt hij dat.” De oudste Beckham zoon en zijn verloofde wonen momenteel in New York, maar willen ook graag een uitvalsbas­is in Engeland hebben. “David en Victoria hebben hen aangeboden een huis in Londen te kopen, als huwelijksc­adeau. Dat is nogal een cadeau, maar als trotse en blije ouders willen ze alles doen om hun zoon en aanstaande schoondoch­ter gelukkig te maken.”

(De Telegraaf/Foto:Al Bawaba)

 ??  ?? Mission Impossible 7
Mission Impossible films (De Telegraaf/Foto:News Search Engine enAutoEvol­ution)
Mission Impossible 7 Mission Impossible films (De Telegraaf/Foto:News Search Engine enAutoEvol­ution)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname