Times of Suriname

Politie haalt spullen op

-

PARAMARIBO – Een partij laptops, computers en printers die eerder gebruikt werd op het Kabinet van de President, is gisteren in beslag genomen op een adres aan de Randpalmst­raat te Mottonshoo­p. Er moet onderzoek plaatsvind­en naar de herkomst van de spullen.

Jairadj Gajadien zegt aan de krant dat hij informatie had ontvangen die hij heeft uitgewerkt. Aan de hand van de uitgewerkt­e informatie werd de politie ingeschake­ld. Er is toen een inval gepleegd op het bewuste adres, waar de spullen zijn aangetroff­en en in beslag genomen.

Gajadien zegt dat op het adres ambtenaar HK woont. Volgens hem is de man niet aangetroff­en, maar wel een vrouw die is overgebrac­ht naar het politiebur­eau. Hij geeft aan dat de spullen, kort nadat de regering-BouterseAd­hin de verkiezing had verloren, in een dienstauto naar het bewuste adres zijn overgebrac­ht.

Volgens Gajadien worden ook andere adressen uitgewerkt waar vermoedeli­jk onterecht spullen van de Staat zijn, waarna die ook aangedaan zullen worden.

WJ

 ??  ?? Op dit adres heeft de politie gisteren apparaten in beslag genomen die zouden behoren tot het Kabinet van de President.
Op dit adres heeft de politie gisteren apparaten in beslag genomen die zouden behoren tot het Kabinet van de President.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname