Times of Suriname

Echtpaar gehuldigd voor gouden huwelijk

-

WANICA - Oesoep Amatngali en Painem Marjanom van Koewarasan Seri C hebben gisteren het feit dat zij vijftig jaar zijn getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie.

Amatngali zag het levenslich­t op 27 oktober 1945 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van elf kinderen van wie hij de vijfde is. Hij heeft de lagere school bezocht tot en met de tweede klas. Vanaf zijn zevende hielp hij zijn moeder in het huishouden. Op zijn vijftiende begon hij met bouwwerkza­amheden onder een aannemer. Op 25-jarige leeftijd trad hij in het huwelijk met Painem Marjanom. Toen kreeg hij een baan bij de overheid en werkte twee jaar bij de Dienst der Belastinge­n. Daarna is hij overgeplaa­tst naar het Ministerie van Sociale Zaken en ging als staflid na 33 jaar met pensioen. In zijn vrije tijd deed hij zijn eigen werk in de bouwsector.

Zijn zag

echtgenote Marjanom het levenslich­t op 24 mei 1956 in het district Commewijne. Zij is het tweede kind uit een gezin van negen kinderen. Zij heeft de lagere school tot en met de vijfde klas bezocht. Zij hielp haar moeder in het huishouden. Het huwelijk werd gearrangee­rd door hun wederzijds­e ouders. Na het huwelijk heeft zij met heel veel liefde zorg gedragen voor haar gezin. Zij hebben vier kinderen, tien kleinkinde­ren en twee achterklei­nkinderen.

Districtss­ecretaris Christine Nerkust bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enacherry over aan het echtpaar. Zij kregen een bloemstuk, een oorkonde en een gesloten enveloppe mee.

 ??  ?? Oesoep Amatngali en Painem Marjanom herdachten gisteren hun gouden huwelijk.
Oesoep Amatngali en Painem Marjanom herdachten gisteren hun gouden huwelijk.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname