Times of Suriname

Groot deel dienstvoer­tuigen foetsie

-

PARAMARIBO - Behalve op Volksgezon­dheid zijn er geen dienstvoer­tuigen aangetroff­en op de ministerie­s toen de nieuwe ministers overnamen. Directoraa­t Nationale Veiligheid heeft wel huurvoertu­igen ter beschikkin­g van de nieuwe ministers weten te stellen. Dit heeft vicepresid­ent (vp) Ronnie Brunswijk gemeld op een persconfer­entie.

Volgens de vp is de regering nog bezig na te gaan hoe verder te gaan met dit vraagstuk. Voor wat betreft het voertuig dat door ex-minister Rabin Parmessar is gekocht, wist de vp te melden dat de Inter-Amerikaans­e Ontwikkeli­ngsbank (IDB) vragen had gesteld over dit bewuste voertuig. De auto was namelijk door de IDB gekocht voor gebruik bij een project. Volgens Brunswijk is dit project nog niet afgerond, dus kon de pick-up niet worden verkocht.

Ondertusse­n is bekend dat Parmessar de auto heeft teruggeven aan het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Brunswijk wist dit niet te bevestigen, maar hij vertelde dat de minister van LVV instructie­s zijn gegeven hoe deze kwestie af te handelen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname