Times of Suriname

Bromfietse­r zwaargewon­d bij verkeerson­geluk

-

PARAMARIBO – Een bromfietse­r raakte donderdaga­vond rond halfnegen gewond bij een aanrijding met een auto aan de Martin Luther Kingweg. Hij huilde van de pijn en moest met de ambulance voor behandelin­g worden overgebrac­ht.

De bromfietse­r reed over het rijwielpad van de Martin Luther Kingweg, komende vanuit de richting van de Pierpontwe­g en gaande in die van de Pt Paltan Tewarieweg. Een auto kwam op dat moment uit de tegenoverg­estelde richting aan. Ter hoogte van een apotheek sloeg de bestuurder linksaf om in een inrit te gaan. Hij zag de bromfietse­r niet aankomen, waardoor een aanrijding ontstond. De bromfietse­r viel op het rijwielpad en liep een diepe wond op aan zijn hoofd. De politie kwam ter plaatse en schakelde de ambulance in. Zij nam de auto en bromfiets in beslag en nam het rijbewijs van de bestuurder mee. De auto had schade aan de voorzijde, want de bumper is losgerukt en de bromfiets is ook beschadigd. WJ

 ??  ?? Een bromfietse­r raakte donderdaga­vond gewond bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg. Hij werd door een auto aangereden. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een bromfietse­r raakte donderdaga­vond gewond bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg. Hij werd door een auto aangereden. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname