Times of Suriname

Ondanks oproep Trump gaat school van zoon Barron niet helemaal open

-

VS - De Amerikaans­e president Donald Trump wil dat alle scholen in zijn land in september weer opengaan, maar hij zal zelf zijn 14jarige zoon Barron waarschijn­lijk nog thuis les moeten geven. De middelbare privéschoo­l van Barron heeft namelijk aangekondi­gd niet helemaal open te zullen gaan en er rekening mee te houden dat voorlopig alleen online-lessen worden gegeven vanwege het coronaviru­s.

De St. Andrews Episcopal School in Washington heeft de ouders volgens Amerikaans­e media laten weten dat er nog overleg is over een gedeelteli­jke opening en dat de onderwijsi­nstelling daar ook op hoopt. Als dat gebeurt, zullen de leerlingen via een rotatiesys­teem op school les krijgen of online.

Trump heeft er herhaaldel­ijk op aangedrong­en dat scholen in de herfst weer volledig de deuren openen. Hij dreigde zelfs met het inhouden van federaal geld voor districten die dat niet doen. Steeds meer staten en privéschol­en leggen dat naast zich neer. De veertienja­rige Barron zit al drie jaar op de school in Washington. (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname