Times of Suriname

Perisic kan naar Man United verkassen

-

VOETBAL - Ivan Perisic lanceerde een tiental jaar geleden zijn carrière in de Jupiler Pro League bij Roeselare en Club Brugge, waarna hij een zeer fraaie carrière maakte. Via Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg belandde de Kroatische aanvaller in 2015 bij Internazio­nale. Daar was hij enkele jaren een vaste waarde, tot hij afgelopen seizoen verhuurd werd aan Bayern München.

Bij Bayern moest de inmiddels 31-jarige Perisic wel vooral vrede nemen met een rol als invaller en uiteindeli­jk besliste de Duitse grootmacht om zijn aankoopopt­ie van 20 miljoen euro niet te lichten. Omdat er ook geen akkoord gevonden werd met Inter over een lagere transferso­m, keerde Perisic onlangs terug in Milaan.

Daar lijkt men volgend seizoen niet op hem te rekenen, maar de Kroaat kan opnieuw een fraaie transfer maken. Volgens Foot Mercato wil Manchester United Perisic immers binnenhale­n. De Engelsen zouden azen een ruildeal, waarbij dan Alexis Sanchez, die dit seizoen al op huurbasis voor Inter speelde, definitief de overstap naar de Nerazzurri zou maken.

(VN)

 ??  ?? Ivan Perisic heeft geen indruk kunnen maken bij Bayern München en keerde terug bij Internazio­nale. Nu is de aanvaller in beeld bij Manchester United. (Foto: AD)
Ivan Perisic heeft geen indruk kunnen maken bij Bayern München en keerde terug bij Internazio­nale. Nu is de aanvaller in beeld bij Manchester United. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname