Times of Suriname

Tara Sutaria heeft miljoenen volgelinge­n

Zorgen bij broer Britney Spears over einde wettelijk toezicht zus

-

Tara Sutaria die haar Bollywood debuut maakte naast Ananya Panday en Tiger Shroff in verovert

steeds meer harten en heeft inmiddels al 5 miljoen volgelinge­n op

Ze bereikte deze mijlpaal afgelopen donderdag. Men is niet alleen dol op haar vanwege haar acteertale­nt maar ook vanwege haar fashion style. “Mijn hart is nu vol liefde en dankbaarhe­id vanwege jullie steun.” Aldus Tara. Ze heeft een hoofdrol gekregen in Mohit Suri’s Aditya Roy Kapur, John Abraham en Disha Patani hebben ook een hoofdrol in

deze film.

Britney Spears’ broer Bryan zegt dat de familie er veel baat bij heeft gehad dat zijn zus al twaalf jaar onder wettelijk toezicht staat. Hij maakt zich dan ook zorgen over hoe het met de zangeres zal gaan als het gezag na 22 augustus door de rechter zou worden opgeheven, vertelde hij in de podcast As Not

Britney staat sinds 2008 onder toezicht na een mentale inzinking. Bryan kan zich goed voorstelle­n dat zijn zus er inmiddels klaar mee is. “Of iemand nou goede bedoelinge­n heeft of een vervelende houding heeft, als iemand je constant vertelt wat je moet doen, is dat vast frustreren­d.”

Hij snapt dat sommige fans denken dat de zangeres “tegen haar wil wordt vastgehoud­en”, maar voegt daaraan toe dat het iets goeds was voor het gezin toen Britney onder toezicht kwam. “Ik denk dat we uiteindeli­jk de juiste keuze hebben gemaakt.”

Mocht Britney straks weer volledig verantwoor­delijk zijn voor haar persoonlij­ke en financiële beslissing­en dan vraagt Bryan zich af hoe dat zijn zus zal vergaan. “Ze heeft al sinds haar 15e een team van mensen om zich heen, dus loopt iedereen straks weg of wordt dat team kleiner?” Hij voegt daaraan toe dat Britney niet is gewend om bijvoorbee­ld zelf reserverin­gen te maken of auto te rijden. “Ik weet zeker dat het een aanpassing gaat zijn.”

Deze week zou er via zoom een bespreking plaatsvind­en over de eventuele verlenging van het toezicht. De rechter zou echter hebben besloten de zitting te beeindigen en naar een latere datum te verzetten omdat er fans ongevraagd aanwezig waren en weigerden de virtuele rechtbank te verlaten.

(De Telegraaf/Foto: Polish News)

 ??  ?? Student Of The Year 2
Instagram.
Ek Villain 2.
(Times of India/ Foto: Instagram)
Seen on TV.
Student Of The Year 2 Instagram. Ek Villain 2. (Times of India/ Foto: Instagram) Seen on TV.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname