Times of Suriname

Trump bewijst hoe intelligen­t hij is door vijf woorden te herhalen

-

Donald Trump, de president van de Verenigde Staten, heeft erop aangedrong­en dat een cognitieve test die hij onlangs heeft afgelegd “moeilijk” was. Hij gebruikte daarbij het voorbeeld van een vraag waarbij de patiënt wordt gevraagd vijf woorden te onthouden en te herhalen. “Persoon, vrouw, man, camera, tv”, legde Trump uit, waarbij hij zei dat het op volgorde zetten van de woorden “extra punten” waard was, en dat hij de taak gemakkelij­k vond. “Ze zeiden dat niemand het op orde kreeg, het is eigenlijk niet zo eenvoudig. Maar voor mij was het gemakkelij­k en dat is geen gemakkelij­ke

vertelde hij aan Fox vraag”,

News.

Trump legde de test uit en zei dat de arts na verschille­nde vragen terugkeerd­e naar de lijst met woorden en Trump vroeg om ze te herhalen. “En jij gaat,‘ persoon, vrouw, man, camera, tv. Ze zeggen: “Dat is geweldig. Hoe heb je dat gedaan?” “Ik doe het omdat ik een goede herinnerin­g heb? Omdat ik er cognitief ben.”

“Ik wed dat je de laatste vijf vragen niet eens kon beantwoord­en. Ik durf te wedden dat je dat niet kon, ze worden erg moeilijk, de laatste vijf vragen”, zei Trump nog aan de interviewe­r. “Ik garandeer je dat Joe Biden die vragen niet kon beantwoord­en.” (Metrotime/Foto: BNNVARA)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname