Times of Suriname

Rovers met jachtgewee­r klemgerede­n

-

PARAMARIBO – De politie heeft zondag twee mannen kort na een beroving klemgerede­n aan de Vierde Rijweg. Zij zijn intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld.

Het gaat om Giovanni Y (21) en Stephano N (36) die een ander hebben overvallen. Zij zouden een man bij diens inrit aan de Sierpalmst­raat hebben overrompel­d. De mannen verplaatst­en zich met een zwarte wagen en stopten bij het slachtoffe­r. Een van hen rukte de halskettin­g van het slachtoffe­r weg. Zij bedreigden de man met een jachtgewee­r met afgezaagde loop. Het slachtoffe­r alarmeerde de politie dat hij was beroofd. De wetsdienar­en begonnen meteen met een onderzoek en signaleerd­en de auto van de verdachten. Zij wisten die klem te rijden en de verdachten aan te houden. Het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatst­en, werd in beslag genomen en met de sleepwagen geborgen. De politie heeft de gestolen halskettin­g en het jachtgewee­r met afgezaagde loop op de verdachten aangetroff­en en in beslag genomen. Het slachtoffe­r liep als gevolg van de beroving striemen aan zijn nek over. WJ

 ??  ?? De politie heeft zondag bij de aanhouding van twee roofverdac­hten dit jachtgewee­r met afgezaagde loop in beslag genomen. (Action-foto: Wiedja Jagan)
De politie heeft zondag bij de aanhouding van twee roofverdac­hten dit jachtgewee­r met afgezaagde loop in beslag genomen. (Action-foto: Wiedja Jagan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname