Times of Suriname

Mourinho is blij met de prestatie van zijn club

-

VOETBAL - Tottenham Hotspur speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Crystal Palace in zijn allerlaats­te Premier League-wedstrijd van het seizoen en eindigde op de zesde stek, die recht geeft op Europa League-voetbal. Trainer José Mourinho is hier blij mee.

Hij zegt namelijk in de Engelse pers: “Vandaag was het niet onze beste wedstrijd, maar we hebben de afgelopen periode goed gespeeld en de juiste resultaten geboekt.

Uit persoonlij­k oogpunt ben ik blij, want als we de ranglijst erbij pakken sinds mijn komst, dan zijn we als vierde geëindigd. Dat is een goede prestatie, gezien alle problemen die we gehad hebben.” The Special One vervolgt: “Op basis van de resultaten na de lockdown zouden we als derde of vierde zijn geëindigd. Dat is ook de plek waar we thuishoren.”

Na de zomer hoopt Mourinho vooral op een stuk minder blessures: “Ik wil een veld vol spelers hebben, niet een medische kamer. We willen onze beste spelers behouden en onszelf daarnaast versterken. Of we tien nieuwe spelers gaan kopen? Nee. Of we 110 miljoen euro gaan betalen voor één speler? Nee. We wachten rustig af, maar de spelersmar­kt is op dit moment apart. Ik weet niet of we met nieuwe spelers zullen beginnen aan de voorbereid­ing op het nieuwe seizoen.” (VN)

 ??  ??
 ??  ?? José Mourinho is dik tevreden met de zesde plek van Tottenham Hotspur in de Premier League. (Foto: Goal)
José Mourinho is dik tevreden met de zesde plek van Tottenham Hotspur in de Premier League. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname