Times of Suriname

In geheim opgenomen comedy The Kissing Booth 3 verschijnt in 2021

Ed Sheeran kon geen maat houden met eten en alcohol

-

The Kissing Booth 3 verschijnt in 2021, heeft Netflix aangekondi­gd via Twitter. De streamingd­ienst heeft in het geheim het derde deel van de romantisch­e comedy tegelijk opgenomen met deel twee.

The Kissing Booth 2 verscheen vorige week voor de aankondigi­ng van het derde deel van de comedyreek­s. In het vervolg op The Kissing Booth uit 2018 krijgt Elle gevoelens voor een ander, terwijl haar partner Noah feestviert op een universite­it.

In de The Kissing Boothfilmr­eeks zijn de hoofdrolle­n weggelegd voor Joey King, Joel Courtney en Jacob Elordi. Ook Molly

Ringwald, bekend tachtigfil­ms

van

de

jaren

en maakt deel uit van de cast.

kreeg in 2018 vooral matige kritieken. Toch besloot om de film een vervolg te geven vanwege het commerciël­e succes dat de streamingd­ienst ermee had. (NU/Foto:Report Door)

Ed Sheeran worstelde aan het begin van zijn succes met eten en alcohol. De 29jarige zanger had last van paniekaanv­allen, kampte met een laag zelfbeeld en zocht zijn toevlucht in voedsel en drank.

Vooral tijdens zijn wereldtour­nee in 2014 en 2015 had Ed het zwaar. “Ik bleef de hele nacht op en dronk en dan sliep ik in de bus”, zo blikte de zanger volgens de BBC terug tijdens een onlinebije­enkomst over angst en mentale gezondheid. “De bussen stonden geparkeerd onder de stadions en daar sliep ik de hele dag tot ik wakker werd, naar buiten ging, optrad en weer ging drinken in de bus. Ik denk dat ik zo’n vier maanden geen daglicht heb gezien.”

Aanvankeli­jk dacht Ed dat zijn levensstij­l hoorde bij het “rock’nrol”bestaan en dan wordt het treurig. Dat was denk ik mijn dieptepunt en ik was op mijn zwaarst.”

De zanger zegt gevoelig voor verslaving­en te zijn. “Ik zit onder de tatoeages en doe niets half. Dus als ik drink zie ik er niets in om een glas wijn te drinken. Ik heb liever twee flessen. Een glas wijn drinken is iets doen in moderatie en heeft waarschijn­lijk geen effect op de volgende dag. Maar twee flessen wijn maken je vast een beetje verdrietig.”

Alcohol was niet zijn enige probleem. “Ze noemde me vroeger ‘twodinner Teddy’ omdat ik twee maaltijden bestelde en opat. Maar dan kom je heel veel aan en haat je hoe je eruit ziet. Ik denk dat dingen als suiker, zoetigheid, junkfood, cocaïne en alcohol goed voelen hoe meer je ervan nuttigt, maar ze zijn het slechtst voor je.”

(De Telegraaf/ Foto:Evening Standard)

 ??  ?? Sixteen Candles, The Breakfast Club Pretty in Pink The Kissing Booth
Netflix
Sixteen Candles, The Breakfast Club Pretty in Pink The Kissing Booth Netflix
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname