Times of Suriname

Man uit kritiek op Britse coronarege­ls door mondkapje te dragen als g-string

-

Een mondkapje verplicht?

dacht de 32-jarige Timothy Shieff. Als protest paradeert hij door Londense winkelstra­ten met enkel een mondkapje als G-string. Sinds vrijdag moet men in Engeland een mondkapje dragen tijdens bezoekjes aan supermarkt­en en andere winkels. Schotland stelde dat al eerder verplicht.

En daar is niet iedereen het mee eens. Zo ook wereldkamp­ioen freerunnin­g Timothy Shieff. Hij neemt het verplicht dragen van een mondkapje op de hak door de mondbesche­rming dienst te laten doen als string. Op zijn gemakje wandelt hij door de straten van de Engelse hoofdstad, wat uiteraard de gewenste aandacht trekt. Beelden daarvan deelt hij op zijn Youtube-kanaal en Instagram.

In de video hoor je op de achtergron­d een spreker die argumenten geeft waarom het dragen van een mondmasker overbodig zou zijn. Zo zou het nut ervan niet bewezen zijn en zou het dragen van een mondkapje zelfs schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid omdat het de stroom van zuurstof tegenhoudt. Ook spreekt de man direct de Britse premier Boris Johnson aan op zijn beleid.

(Linda)

 ??  ?? Say no more,
Say no more,
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname