Times of Suriname

PLO stelt regering ultimatum

-

PARAMARIBO - De Particulie­re Lijnbushou­ders Organisati­e (PLO) heeft de regering een ultimatum gesteld dat zondag verloopt. Dit heeft John Mahadewsin­gh, voorzitter van de PLO, gisteren op een spoedverga­dering meegedeeld aan de bushouders.

Naar zeggen van Faizel Bholai, woordvoerd­er van de actiegroep van bushouders, heeft de PLOvoorzit­ter aangegeven dat hij het wachten beu is. Voorts heeft de voorzitter aangegeven dat indien er geen akoord wordt bereikt met de regering, in deze de minister van Transport, Communicat­ie en Toerisme (TCT), de bussen vanaf maandag weer zullen rijden tegen een tarief van SRD 10.

De woordvoerd­er legt uit dat er geen duidelijke richtlijne­n zijn gegeven waaraan de bushouders, de chauffeurs en de passagiers zich moeten houden.

Enkele bushouders voegen er aan toe dat ze denken dat de voorzitter van de PLO politiek probeert te voeren met de belangen van de bushouders en niet opkomt voor de sector. Zij geven aan dat zij een oproep hebben gehad voor een spoedbijee­nkomst en hadden gehoopt dat de voorzitter zou praten over de problemen binnen de sector, maar in plaats daarvan is hij begonnen met politiek voeren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname