Times of Suriname

Drie in moordzaak jongedame blijven aangehoude­n

-

PARAMARIBO - Politierek­ruut Dwight P (28), Orpheo F (34) en Marijke F (51), die worden verdacht van de moord op Chenel van der Bok (22), blijven aangehoude­n. De rechter-commissari­s heeft de verzoeken van de advocaten afgewezen.

Advocaat Maureen Nibte, die juridische bijstand verleent aan Dwight P, zegt dat de patholoog heeft vastgestel­d dat het slachtoffe­r op 19 juli vóór twaalf uur ’s middags om het leven is gebracht. De raadsvrouw geeft aan dat Dwight P dat weekend met een politietra­ining bezig was. Volgens haar heeft Dwight P een waterdicht alibi. Toen het ontzielde lichaam op 20 juli werd ontdekt, werd hij gebeld door iemand. Hij ging naar de plaats, maar werd toen aangehoude­n.

Orpheo F

krijgt

juridische bijstand van raadsvrouw Michella LauKerssen­berg, die een verzoek op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvorde­ring voor hem had ingediend. Dit verzoek is afgewezen waarna de advocaat beroep heeft aangeteken­d. Marijke F ontdekte het ontzielde lichaam. Volgens haar zou zij de jongedame zaterdag voor het laatst hebben gezien, maar er zouden chatberich­ten zijn, waaruit blijkt dat zij het slachtoffe­r daarna ook heeft gezien. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname