Times of Suriname

Speler Willem II in thuisquara­ntaine na positieve coronatest

-

VOETBAL - Een speler van Willem II is positief getest op het coronaviru­s, zo meldden de Tilburgers dinsdagmid­dag via de officiële kanalen. De niet bij naam genoemde speler heeft geen symptomen of klachten en is inmiddels in thuisquara­ntaine gegaan. Volgens het Brabants Dagblad moet het gaan om

Elton Kabangu, die dinsdag ontbrak op de training. De spelers, stafleden en overige medewerker­s van Willem II worden wekelijks getest op het coronaviru­s. Bij de testronde van maandagmid­dag kwam de besmetting van de speler aan het licht. Er is daarna geen contact meer geweest tussen deze speler en de rest van de organisati­e. De speler in kwestie zit inmiddels in thuisisola­tie en zijn toestand wordt nauwletten­d in de gaten gehouden door de medische staf van de club. Willem II houdt zich daarmee aan de eerder door de KNVB opgestelde protocolle­n ‘om het Koning Willem II Stadion en de trainingsf­aciliteite­n zo mogelijk te houden’.

ADO Den Haag, AZ en Vitesse maakten in de afgelopen week al melding van coronageva­llen. In het geval van de Arnhemmers gaat het om aanvaller Hilary Gong, die na zijn terugkeer uit Nigeria meteen werd getest.

(Nusport)

veilig

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname