Times of Suriname

Real neemt ingrijpend­e beslissing na sterke prestaties Courtois

-

VOETBAL - Bij Real Madrid zijn de trainingen sinds deze week weer van start gegaan. De Spaanse kampioen bereidt zich immers voor op de terugwedst­rijd van de achtste finale in de Champions League. Daarin moet het op het veld van Manchester City een 1-2-achterstan­d van in de heenwedstr­ijd gaan goed maken.

De Koninklijk­e zal dus minstens twee keer moeten scoren in het Etihad Stadium, maar vooral ook een nieuw tegendoelp­unt vermijden. En daarvoor rekent men in grote mate op Thibaut Courtois. De Rode Duivel heeft een uitstekend seizoen achter de rug in La Liga en vooral de laatste weken scheerde hij erg hoge toppen. Binnen de club is het vertrouwen dan ook groot, dat blijkt nog maar eens uit een recente beslissing. Volgens AS heeft Real immers beslist om komend seizoen géén zware concurrent voor Courtois aan te trekken. In zijn eerste seizoen bij Los Blancos moest de Rode Duivel nog afrekenen met Keylor Navas, dit jaar werd

Alphonse Areola van PSG gehuurd om hem het vuur aan de schenen te leggen. In de volgende jaargang vindt De Koninklijk­e het echter voldoende om enkel de 21-jarige Andriy Lunin achter de hand te houden. Courtois biedt immers voldoende zekerheid, bovendien gelooft men binnen de club ook in de jonge Oekraïner. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname