Times of Suriname

Chinese zender Inter-eigenaar voedt Messi-geruchten

-

VOETBAL - Komt Lionel Messi naar Internazio­nale? Hoewel algemeen directeur Giuseppe Marotta er al om lachte, blijven de geruchten omtrent deze mogelijk sensatione­le overstap maar komen. Zo ook in China, nota bene van een televisies­tation dat van dezelfde eigenaar is als die van Internazio­nale.

Voor de wedstrijd tussen Internazio­nale en Napoli van dinsdagavo­nd (2-0) werden de geruchten omtrent een overstap van Messi naar Internazio­nale uit een opvallende hoek aangewakke­rd. Op het Chinese televisiek­anaal PPTV werd reclame gemaakt voor de wedstrijd door het silhouette van Messi op de Dom van Milaan te projectere­n. Een loos gerucht uit een land dat weinig te maken lijkt te hebben met het Italiaanse voetbal? Niet helemaal. Het Chinese kanaal waarop het spotje werd uitgezonde­n is van Suning Holdings Group, tevens eigenaar van Internazio­nale. Voer voor Italiaanse media om het vuurtje toch weer even aan te wakkeren.

Na de zege van Internazio­nale werd coach Antonio Conte natúúrlijk meteen gevraagd naar de nieuwe geruchten

Advertenti­e omtrent de Argentijns­e sterspeler van Barcelona. ”Het zal makkelijke­r zijn om de Dom te verplaatse­n dan Messi naar Inter te halen”, zei Conte nadat hij eerder ook al had gereageerd op de berichten. ”De verhalen over Messi en Inter zijn zo vals als het maar kan. Hecht geen geloof aan dit soort fake news. Messi komt niet naar Inter, zelfs niet in fantasy football.” Directeur Marotta drukte de berichten eerder al de kop in. ,,Dit is absoluut niet aan de orde. Volgens mij ziet Messi zijn toekomst in en na het voetbal in Barcelona. Ik zie geen reden daaraan te twijfelen”, zei hij over de geruchten, welke ontstonden toen de vader van Messi een huis in Milaan kocht.

Ook Josep Maria Bartomeu, voorzitter van Barcelona, heeft inmiddels al een poging gedaan om de fans van de Barcelona gerust te stellen. Hoewel Messi (33) nog maar een contract tot medio 2021 heeft, stelde hij in Spaanse media zeker te weten dat de Argentijn langer in Camp Nou te zien zal zijn. “Messi heeft zo vaak gezegd dat hij hier zijn carrière wil afsluiten, dus ik twijfel er niet aan dat hij gaat bijtekenen.” (AD)

 ??  ?? Lionel Messi wordt weer in verband gebracht met Internazio­nale.
(Foto: AD)
Lionel Messi wordt weer in verband gebracht met Internazio­nale. (Foto: AD)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname