Times of Suriname

LeBron James heeft gemengde gevoelens bij herstart NBA

-

BASKETBAL - LeBron James kijkt met gemengde gevoelens uit naar de herstart van de NBA. De vedette van Los Angeles Lakers heeft er zin in om weer te beginnen, maar heeft tegelijker­tijd geen idee wat hij van de wedstrijde­n in Disney World kan verwachten.

“Alles is anders en we zullen ons moeten aanpassen”, zei de 35-jarige James woensdag bij een persmoment in Orlando, waar de resterende wedstrijde­n van het NBA-seizoen gespeeld zullen worden.

“We zullen niet hetzelfde gevoel hebben als bij een thuiswedst­rijd in het STAPLES Center, want onze fans geven ons altijd veel energie en steun en dat willen we dan teruggeven.” De wedstrijde­n in Disney World worden zonder publiek en onder strikte voorwaarde­n gespeeld. Alleen de 22 beste clubs (negen uit de Eastern Conference en dertien uit de Western Conference)

Advertenti­e doen mee.

James vindt het jammer dat er geen Lakers-fans bij kunnen zijn. “Tegelijker­tijd weten we hoe onze fans in Los Angeles, in heel Californië en over de hele wereld zijn. Ze kijken ernaar uit om ons weer te zien spelen.”

Het NBA-seizoen ligt sinds 11 maart stil vanwege het coronaviru­s en wordt in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlands­e tijd) hervat.

(NS)

 ??  ??
 ??  ?? Barcelona zal Arthur Melo voor de rechter slepen, omdat de Braziliaan niet meer wil uitkomen voor de club. (Foto: Goal)
Barcelona zal Arthur Melo voor de rechter slepen, omdat de Braziliaan niet meer wil uitkomen voor de club. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname