Times of Suriname

Openbare Werken maandag weer open

-

PARAMARIBO – Het personeel van het Ministerie van Openbare Werken (OW) mag maandag weer naar kantoor, nadat het gebouw donderdag was ontruimd toen een COVID19-besmetting was ontdekt. Het Bureau voor Openbare Gezondheid­szorg (BOG) geeft aan dat de werkruimte van dit positieve geval is ontsmet.

De leiding van het ministerie zegt in een persberich­t dat in afstemming met het BOG de nodige maatregele­n zijn getroffen. Ook is er afgestemd met het Nationaal Coördinati­e Centrum voor Rampenbehe­ersing (NCCR), als tweede belangrijk­e organisati­e binnen het COVID-19 Management­team. “De leiding is bewust van de dreigingen in deze kwetsbare periode en zorgt ervoor dat haar personeel veilig is. Derhalve wordt het personeel op het hart gedrukt om zich te beschermen door zich te houden aan de COVID-19-maatregele­n door zo vaak mogelijk de handen te reinigen, mond- en neusbedekk­ing op te zetten en bovenal de twee meter afstand in acht te nemen.”

Aan het personeel van OW wordt gevraagd de rust te bewaren en zich niet te laten beïnvloede­n door onofficiël­e berichten die voornameli­jk via sociale media worden verspreid en niet afkomstig zijn van het ministerie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname