Times of Suriname

Kunstexpo te Wakapasi

-

PARAMARIBO - Ondanks COVID-19 en het feit dat niet veel mensen vooral in het weekeind zich op straat begeven, hebben enkele kunstenaar­s gedacht om het publiek tegemoet te komen met het organisere­n van een mini kunstexpo. De mensen kunnen zich bij deze kunstexpo aan de COVID-19-maatregele­n houden en voor een paar uurtjes genieten van de kunstwerke­n.

Vandaag wordt er van 17.00 uur tot 20.00 uur te Wakapasi bij Pramaka Cabana 1 een groepsexpo gehouden, waarbij kunstwerke­n van bekende kunstenaar­s als Anand Dwarka en Rahied Abdoel te zien zullen zijn. De initiatief­nemer van deze expo is Freddy Abdoelrahm­an van ‘I love Su Magazine’. In de nabije toekomt zullen meerdere expo’s worden gehouden op deze plek.

Het is de bedoeling dat de cabana waar de expo wordt gehouden een platform wordt voor kunstenaar­s die bekend zijn in Suriname en ook in het buitenland, om hun kunstwerke­n te tonen aan het publiek. De cabana is buiten gevestigd en hierdoor hebben bezoekers alle ruimte om afstand van elkaar te houden, de COVID-19- maatregele­n in acht te nemen, zich voor een paar uurtjes in de frisse lucht te begeven en tegelijker­tijd ook te genieten van de expo.

 ??  ?? Kunstenaar­s Anand Dwarka (l) en Rahier Abdoel (r) met initiatief­nemer Freddy Abdoelrahm­an.
Kunstenaar­s Anand Dwarka (l) en Rahier Abdoel (r) met initiatief­nemer Freddy Abdoelrahm­an.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname